Hersenletsel Netwerk Noord

Nieuws

27 juni 2017

Aanmelding EDNAH IV

Op 4 september 2019 start voor de vierde keer de basiscursus EDNAH: Ervaringsdeskundigheid Niet Aangeboren Hersenletsel. Er is ruimte voor ongeveer 10 cursisten.
De cursus bestaat uit 12 wekelijkse bijeenkomsten van 10.00-13.00 uur. 23 Oktober valt uit in verband met de Herfstvakantie. De laatste bijeenkomst vindt plaats op 27 november. Locatie: Hanzehogeschool Groningen. Zie voor meer informatie de brochure.

Trots

De cursus is in samenwerking met lectoraat Rehabilitatie en Hersenletsel Netwerk Noord ontwikkeld, samen met ervaringsdeskundigen. We zijn blij dat Ellis Merkelijn wederom docent is, zij is reeds vanaf het eerste uur betrokken bij EDNAH.


Ellis Merkelijn, docent EDNAH IV
Meer weten over Ellis? Zie dan haar eigen site: Merkelijn Coaching

Trots kunnen we melden dat we een nieuwe co-docent hebben, één van onze ervaringsdeskundigen: Henriëtte Mekkring.

Henrëtte Mekkring, co-docent EDNAH IV

Aanbod vanuit IWP: EDNAH voor de helft van de prijs

De samenwerking met het Lectoraat Rehabilitatie is voortgezet in de Innovatie Werkplaats inzet ervaringsdeskundigheid. Hersenletsel Netwerk Noord heeft zich hierbij aangesloten, net als 22 andere noordelijke organisaties. Gezamenlijk wordt op macro, meso en micro niveau gewerkt aan de inzet van ervaringsdeskundigheid. Als waardering hiervoor biedt IWP de cursus EDNAH aan voor de helft van de prijs namelijk €450 in plaats van €900.

Aanmelding

Zie de brochure voor het aanmeldformulier. In verband met de zomervakantie graag dit formulier rechtstreeks sturen naar Ellis Merkelijn.

Een intake / motivatiegesprek met de docenten maakt onderdeel uit de deelnameprocedure.
Voor vragen kun je bellen of mailen met Monique Vos: 06 31 67 00 46 of mailen.